OPROŠTAJ OD MASSIMA Posljednji ispraćaj održat će se u dalmatinskom gradu, a objavljen je i datum komemoracije

admin
0 0
Read Time:41 Second

U 61. godini nakon kratke i teške bolesti napustio nas je veliki umjetnik, cijenjeni glazbenik i nenadmašan vokal – Massimo. Komemoracija će biti održana u petak, 30. prosinca 2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u 11 sati. U predvorju HNK bit će i Knjiga sjećanja u koju će se moći upisati svi koji to budu željeli, piše Gloria.

Posljednji ispraćaj bit će u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadar. I komemoracija i posljednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Massimom.

Koncertna dvorana Lisinski svim je obožavateljima izašla u susret, pa će mjesto ispred njezina ulaza gdje se građani već danima opraštaju s omiljenim glazbenikom biti dostupno za paljenje svijeća i polaganje vijenaca sve do 31. prosinca.

Obitelj i najbliži suradnici zahvaljuju svima na riječima utjehe.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Papa Franjo pozvao na molitvu za svog prethodnika Benedikta XVI.

”Molite za Benedikta XVI jer je veoma bolestan”, poručio je poglavar Katoličke crkve papa Franjo danas na redovitoj Općoj audijenciji srijedom. Potkraj pozdrava nazočnim hodočasnicima papa Franjo je, mimo prethodno zapisanih riječi, dodao neočekivano i poziv na „osobitu molitvu za emeritiranog papu Benedikta koji u tišini podržava Crkvu“. Treba ga […]

Pretplatite se