Široki uvjerljiv protiv Slobode

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Široki Brijeg je u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banovićima deklasirao tuzlansku Slobodu rezultatom 3:0.

Dobrih 20-ak minuta meča u Banovićima nije donijelo apsolutno ništa na terenu, da bi Široki propustio prvu ozbiljnu priliku točno u 20. minuti. Pejić šutira glavom nakon kornera, Bukvić sjajno brani.

Igra se potom umirila sve do 35. minute kada Široki koristi priliku i dolazi do vodstva. Pejić se namjestio na lijevu nogu i udarcem s 20-ak metara pogađa mrežu Slobode za vodstvo Širokog od 1:0.

Pet minuta kasnije Široki stiže do drugog gola. Nakon kornera za Slobodu, loptu odbija golman Josipović. Otvorila se kontra Širokog koju golom završava Lukić za 2:0.

Široki drugo poluvrijeme otvara velikom prilikom za Taddeija, ali Brazilac iz odlične pozicije nije uspio zabiti pogodak.

Ipak, vrlo brzo je bilo 3:0 za Široki Brijeg. Ilija Bagarić fenomenalnim udarcem s 30 metara pogađa mrežu Slobode i povećava prednost svoje momčadi.

Očekivano, utakmica se potom malo smirila. Široki zadovoljan vodstvom se povukao, a Sloboda je u fazi napada bila poprilično bezopasna.

Na kraju je ostalo 3:0 za Široki. Treća je ovo uzastopna utakmica tuzlanske momčadi bez postignutog gola i momčad s Tušnja je zapala u ozbiljne probleme.

Široki Brijeg nastavlja s odličnim igrama ove sezone i pokazao je danas da je zasluženo na vrhu ljestvice.

Premijer liga BiH, 13. kolo:

Sloboda – Široki Brijeg 0:3

FK Sloboda: Bukvić, Jusić, Osmanković, Husejinović, Komazec, Kurtalić, Osmić, Vranješ, Kapetanović, Vošnjak, Delić.

NK Široki Brijeg: Josipović, Pranjić, Valinčić, Mašić, Bagarić, Taddei, Lukić, Pejić, Lovrić, Ćavar, De Oliveira.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gorivo opet skuplje

Kako doznaje portal Radiosarajevo.ba nova poskupljenja naftnih derivata uslijedit će početkom tjedna. Almir Bečarević, stručnjak za energetiku, za ovaj portal je rekao da Bosna i Hercegovina uvijek po pitanju cijena nafte gleda u pravcu susjeda. Prema njegovim riječima, ne treba postavljati pitanje da li ćemo naći alternativu za “crno zlato” […]

Pretplatite se