Kandidati HDZ-a u XI. izbornoj jedinici predvođeni nositeljem liste Zvonkom Milasom održali su, u Banjoj Luci, sastanak s dopredsjednikom RS-a iz reda hrvatskoga naroda Davorom Pranjićem, Josipom Jerkovićem i Davorom Čordašom

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second
Kandidati HDZ-a u XI. izbornoj jedinici predvođeni nositeljem liste Zvonkom Milasom održali su, u Banjoj Luci, sastanak s dopredsjednikom RS-a iz reda hrvatskoga naroda Davorom Pranjićem, Josipom Jerkovićem i Davorom Čordašom te predstavnicima udruga Hrvata Sjeverozapadne Bosne koji su redom dali potporu HDZ-u i Zvonki Milasu, nositelju liste čiji rad i djelovanje su dobro poznati svim Hrvatima ovog kraja.
Zahvalili su na dosadašnjoj uspješnoj suradnji te izrazili uvjerenje kako će u periodu pred nama ta suradnja biti još intenzivnija. Tijekom boravka u Banja Luci, Milas i kandidati posjetili su samostan Petrićevac, u sklopu kojeg se, također uz potporu hrvatske vlade, radi i pastoralni centar za mlade. Gvardijan samostana fra Domagoj Šimić zahvalio je Milasu na sustavnoj potpori koju hrvatska vlada i Središnji državni ured za Hrvate izvan RH pružaju.
“Ovaj samostan, koji ujedno pruža i smještaj studentima koji studiraju u ovom gradu, okuplja mlade, pruža im prostor i priliku za druženja ali i učenje. To je svojevrsno stjecište kreativnosti, ideja ali i pozitivne energije koja je nužna za kvalitetne promjene u društvu. Stoga će ovaj prostor pastoralnog centra biti zaista na korist široj zajednici te će biti na ponos Hrvata banjalučke regije” – naglasio je gvardijan fra Šimić.
HDZ XI. IZBORNA JEDINICA
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Parlamentarni izbori u RH: Još tri dana za registraciju birača

Predsjednik Republike Hrvatske je donio Odluku o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor. Izbori na biračkim mjestima u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održat će se u utorak 16. travnja 2024. i srijedu 17. travnja 2024. godine. Pozivaju se na prethodnu/aktivnu registraciju državljani Republike Hrvatske koji će glasovati na […]

Pretplatite se