Federalna ministrica Katić u posjetu Končar grupi

admin
0 0
Read Time:46 Second

Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić boravila je danas u posjetu Končar grupi u Zagrebu. Gordan Kolak, predsjednik Uprave Končar grupe, predstavio je ministrici aktivnosti Končara na području proizvodnje i modernizacije vlakova, tramvaja i drugih tračnih električnih vozila te održavanja željezničke infrastrukture.

Na sastanku su sudjelovali i Alen Gospočić, državni tajnik u ministarstvu prometa, mora i infrastrukture, koji je istaknuo dobru i konkretnu suradnju dva ministarstva na realizaciji zajedničkih projekata.

Prilikom obilaska proizvodnih pogona i servisnog dijela društva, gdje je na servisu vlak koji je proizveden u Končaru za potrebe Željeznica Federacije Bosne i Hercegovine, praktično je predstavljen proces proizvodnje i održavanja.

Prilika je ovo bila za razmjenu iskustava i evaluacije dosadašnje suradnje te mogućnosti unaprjeđenja na zadovoljstvo korisnika usluga Željeznica Federacije BiH.

Katić je izrazila zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, kako dva ministarstva, tako i JP Željeznice FBiH i Končara ali i podržala moguću suradnju na polju digitalizacije u telekomunikacijskom sektoru.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

TRIBINA "ISTINA I LAŽI O HRVATSKOJ POVIJESTI" ODRŽATI ĆE SE U ČAPLJINI, TOMISLAVGRADU I MOSTARU

          Udruga za promicanje istine o hrvatskoj povijesti organizira tribine “ISTINA I LAŽI O HRVATSKOJ POVIJESTI”. Tribine će se održati u tri grada: 2.prosinca u 17:00sati u kino dvorani Mogorjelo u Čapljini, 3.prosinca u 12:00sati u Skupštini Hercegbosanske županije u Tomislavgradu i u 18:00sati u Domu […]

Pretplatite se