Zrinjski se remijem protiv Aston Ville časno oprostio od Europe

admin
0 0
Read Time:51 Second

Nogometaši Zrinjskog odigrali su 1:1 s Aston Villom u susretu posljednjeg 6. kola skupina E Konferencijske lige igranom u četvrtak navečer pred oko 6.000 gledatelja na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

Engleska momčad došla je u vodstvo u 61. minuti, a strijelac je bio Nicolo Zaniolo na asistenciju Johna McGinna.

Kada se činilo da će trećeplasirana momčad Premiershipa nakon pobjeda nad Arsenalom (1:0) i europskim prvakom Manchester Cityjem (1:0) istim rezultatom slaviti i u Mostaru, da se to ne dogodi pobrinuo se u Matija Malekinušić koji je postigao sjajan pogodak u 87. minuti za erupciju oduševljenja na stadionu.

Klub iz Birminghama grupnu fazu okončao je na prvom mjestu s 13 bodova te izravno ide u nokaut fazu Konferencijske lige dok će drugoplasirana Legia (12 bodova) igrati play-off za nokaut fazu. Na trećem mjestu je nizozemski AZ Alkmaar sa šest dok je Zrinjski posljednji s četiri boda.

”Plemići” se sada okreću domaćem prvenstvu gdje ih u ponedjeljak u Mostaru očekuje derbi protiv Sarajeva.

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Božićna trpeza ove godine još skuplja, od 15 do 70 KM, kataloške akcije rješenje za mnoge obitelji

Obitelji u BiH već se aktivno pripremaju za nadolazeće blagdane, kupuju se proizvodi koji su na akcijama, a potporu će, kao i do sada, pružiti iseljeništvo. Iako je “opsada” trgovačkih centara već u zamahu nekoliko tjedana, pravu predblagdansku kupnju namirnica za trpezu možemo očekivati u posljednjem tjednu prije Božića, no […]

Pretplatite se