Europsko prvenstvo u rukometu za Martinovića je završeno

admin
0 0
Read Time:47 Second

Ivan Martinović završio je svoj ovogodišnji nastup na Euru nakon jučerašnje ozljede ramena na utakmici s Austrijom, potvrđeno je iz HRS-a.

“I dalje imamo sve u svojim rukama, ako dobijemo Rumunjsku možemo biti prvi u grupi. Najgore što se dogodilo je to što smo izgubili Ivana Martinovića koji ima težu povredu ramena i skoro sto posto sigurno je da će morati na operaciju i sigurno je „out“ nekoliko mjeseci. Žao mi ga je naravno sa sportske strane, ali još više s ljudske strane. To je jedan izuzetan mladi momak koji bi nam jako pomogao, ali i ovim putem želimo mu brz oporavak i da nam se što prije vrati“, izjavio je za medije izbornik Goran Perkovac.

“Luka Lovre Klarica & Mateo Maraš su naše dvije ubojite ljevice na poziciji desnog vanjskog i ne sumnjamo da će eksplodirati na terenu”, objavio je Hrvatski rukometni savez.

Sljedeću utakmicu Hrvatska će igrati sutra, 16. siječnja s Rumunjskom.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Ljubuškom kršten rekordan broj djece

Župa Humac objavila je demografske podatke za 2023. godinu. Navedeni podaci između ostaloga uključuju broj krštenih, umrlih i vjenčanih. U protekloj godini u ovoj župi kršteno je 217 djece, što je najveći broj unazad 20 godina, istaknuli su humački franjevci. Na području Ljubuškog umrlo je 140 ljudi, od čega je […]

Pretplatite se