LIVNO POKAZALO ZAJEDNIŠTVO – PRIKUPLJENA SREDSTVA ZA LIJEČENJE MLADE MAJKE IZ DRVARA

admin
0 0
Read Time:58 Second

 

S ciljem promoviranja tolerancije, uvažavanja različitosti i promoviranja kulture mira u Livnu je održan 7. tradicionalni turnir u uličnoj košarci pod nazivom “Košarkom za toleranciju”. Na turniru su sudjelovale košarkašice iz Livna, djeca i mladi s poteškoćama u razvoju članovi Udruge “Put u život” – PUŽ Livno i volonteri.

Organizatori ovog događaja su livanjska Koalicija za borbu protiv mržnje “Uvažavanje” i Ženski košarkaški klub Livno, a sve uz potporu Grada Livna.

Turnir mladosti i sporta i ove godine je popraćen humanitarnim karakterom. Naime, u nazočnosti pripadnika sve tri vjerske zajednice sa područja Livna (Županije), kolače, palačinke i ostala peciva svojim sugrađanima ponudila je Udruga roditelja djece sa poteškoćama u razvoju PUŽ, Udruženje žena MIZ Livno, Marijanska Vinkovska mladež iz Livna, članice Udruge “Bistrica” Livno, te članovi/ce Koalicije “Uvažavanje”.

Simboličnom “kupnjom” slastica, ubacivanjem donacije u za to pripremljene kutije pomoć je skupljena za samohranu majku Anu Gloginj iz Drvara koja je nakon nesretnog događaja ostala nepokretna. I ovaj put Livno je pokazalo zajedništvo te su prikupljena sredstva za liječenje mlade majke iz Drvara. Više donosimo u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Modrić potvrdio da će produžiti ugovor: "Vidimo se iduće sezone"

“Puno vam hvala na podršci tijekom čitave godine. Ovaj pehar je također i vaš. Vidimo se iduće sezone”, rekao je Modrić. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poručio je u nedjelju navečer navijačima Real Madrida “vidimo se iduće sezone”, čime je potvrdio da će produžiti ugovor koji istječe ovaj mjesec. […]

Pretplatite se