Trojici zaslužnih Posušana bit će postavljena brončana poprsja

admin
0 0
Read Time:51 Second

Povodom projekta ”Posuški Zrinjevac”, inicijatori, članovi Zavičajnog društva Posušje u Zagrebu Stipe Kraljević, Ante Ramljak i Vlado Begić bili su gosti sastanka u uredu načelnika općine Posušje.

S načelnikom Antom Begićem, predsjednikom OV-a Ivanom Lončarom te savjetnikom načelnika Tomislavom Čuturom razgovarali su o detaljima ovog projekta kojim bi se trojici zaslužnih, nedavno preminulih Posušana, postavila brončana poprsja u Posušju.

Riječ je o Milanu Ramljaku, bivšem potpredsjedniku Vlade RH i ministru pravosuđa, diplomatu i redovitom profesoru na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Vladi Jukiću,priznatom liječniku, redovitom profesoru na Medicinskom Fakultetu i bivšem ravnatelju Psihijatrijske bolnice Vrapče te Benjaminu Toliću, vrsnom filozofu publicisti, književniku i diplomatu.

Na sastanku se razgovaralo o tehničkim i operativnim stvarima i određivanju odgovarajuće lokacije za poprsja. Kako su gosti kazali, svečano otkrivanje poprsja planirano je početkom srpnja ove godine.

Na kraju sastanka sudionici su istaknuli odličnu suradnju između ovog društva i općine Posušje kroz brojne projekte, te izrazili želju da se u sljedećim godinama dodatno intenzivira na poljima kulture, športa, obrazovanja i zdravstva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

TOMISLAV PORAŽEN 5:1 OD ZRINJSKOG

U Sportsko rekreacijskom centru Circle u Međugorju pripremni su dvoboj odigrali nogometaši Zrinjskog i Tomislava. Zrinjski je opravdao ulogu favorita te pobijedio 5:1. Više u prilogu    

Pretplatite se