Baby Lasagna je u finalu Eurosonga!

admin
0 0
Read Time:31 Second

Hrvatska je u finalu Eurosonga! Najveći favorit ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije u Švedskoj, Marko Purišić, Baby Lasagna, sa svojom je ekipom doslovno „razvalio“ u večerašnjem polufinalu. Tisuće ljudi u dvorani, ali i cijeli press centar, u kojemu je oko 500 novinara iz cijeloga svijeta, pjevali su i plesali uz „Rim Tim Tagi Dim“ ritam.

U finale Eurosonga 2024. godine plasirali su se predstavnici Srbije, Portugala, Slovenije, Ukrajine, Litve, Finske, Cipra, Hrvatske, Irske i Luksemburga.

Nakon večerašnjeg polufinala, eurovizijske kladionice još su više povećale šanse Hrvatske za pobjedu na Eurosongu. Baby Lasagni daje se čak 37 posto izgleda da će slaviti u subotnjem finalu.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U ŽZH će se prvi put obilježiti Dan Europe

Dan Europe prvi put će biti obilježen u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Prvi ovakav događaj u ŽZH organizira Ured Vlade ŽZH za europske integracije u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti SUM-a uz potporu Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH. Obilježavanje Dana Europe bit će upriličeno 9. svibnja 2024. godine od 09:00 […]

Pretplatite se