Federacija BiH: Izdane kazne u vrijednosti od 304.900 maraka

admin
0 0
Read Time:38 Second

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH su 31. srpnja na području Federacije BiH izvršili 185 inspekcijskih nadzora, tzv. akcija, kojima su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju građevinsku djelatnost i djelatnost priređivanja igara na sreću klađenjem. Inspekcijski nadzori izvršeni su radi provjere zakonitosti poslovanja poreznih obveznika.

U izvršenim kontrolama otkrivena su 92 neprijavljena radnika, četiri objekta koja su obavljala djelatnost bez odobrenja za rad nadležnog tijela, jednog poreznog obveznika koji nije imao instaliran fiskalni uređaj i 21 poreznog obveznika koji nije evidentirao promet putem fiskalnog uređaja.

Zbog utvrđenih nepravilnosti angažiranja neprijavljenih radnika, rada bez odobrenja, neevidentiranja prometa putem fiskalnog uređaja i nepostojanja instaliranog fiskalnog uređaja zapečaćena su tri objekata i izdana su 62 prekršajna naloga s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu od 304.900 KM.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Donna Vekić - srebrna medalja na Olimpijskim igrama

Hrvatska tenisačica Donna Vekić poražena je sa 6:2, 6:3 od Kineskinje Qinwen Zheng u finalu olimpijskog teniskog turnira, pa će se morati zadovoljiti srebrnom medaljom. Vekić uopće nije igrala toliko loše koliko je Zheng bila manje-više savršena. Srebrna medalja Vekić četvrto je odličje za Hrvatsku na ovim Igrama te jubilarna […]

Pretplatite se