Večeras u Gradnićima promocija kratkih priča fra Miljenka Stojića

admin
0 0
Read Time:32 Second

Tradicionalna kulturno-duhovna manifestacija „Svibanjske svečanosti – Brotnjo 2024“ bit će otvorena u srijedu, 15. svibnja u staroj crkvi sv. Blaža u Gradnićima. U staroj gradnićkoj crkvi s početkom u 20 sati bit će predstavljena knjiga kratkih priča autora fra Miljenka Stojića „Priča o njoj“.

U predstavljanju knjige sudjelovat će: književnik Adrijan Vuksanović, sveučilišni profesor Dražen Barbarić, književnik Pero Pavlović, predsjednik OMH Čitluk Andrija Stojić i autor.

Glazbeni doprinos predstavljanju knjige „Priča o njoj“ dat će učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo.

Ogranak Matice hrvatske Čitluk organizator je manifestacije „Svibanjske svečanosti – Brotnjo 2024“, dok su nakladnici knjige „Priča o njoj“ ogranci Matice hrvatske iz Čitluka i Opuzena.

brotnjo.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Međunarodni je dan obitelji

Odlukom Generalne skupštine Ujedinjenih naroda, Međunarodni dan obitelji se obilježava širom svijeta od 1994. godine. Danas je Međunarodni dan obitelji. Odlukom Generalne skupštine Ujedinjenih naroda, Međunarodni dan obitelji se obilježava širom svijeta od 1994. godine. Međunarodni dan obitelji počeo se obilježavati kako bi se naglasila važnost obitelji kao osnovnog elementa […]

Pretplatite se