PREZENTACIJA PROGRAMA “ZDRAVE ZAJEDNICE U BiH” – TOMISLAVGRAD

admin
0 0
Read Time:49 Second

U općini Tomislavgrad predstavljen je projekt “Zdrave zajednica u BiH”. Projekt „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini“ zajednička je inicijativa Federalnog ministarstva zdravstva i Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, koji financira Vlada Švicarske, a implementira Institut za populaciju i razvoj.

Općina Tomislavgrad je izrazila spremnost za sudjelovanje u ovome Projektu te je izabrana za I. fazu provedbe istoga koji za cilj ima značajno doprinijeti promociji zdravlja i prevenciji bolesti u našoj zemlji pa tako i u našoj lokalnoj zajednici.

Nastavno na prethodno, danas je u općinskoj vijećnici u zgradi Općine održana konferencija na kojoj je predstavljen sami program kao i uloga jedinica lokalne samouprave, zajedno s ustanovama zdravstvene zaštite i svim ostalim sudionicima, u prevenciji i očuvanju zdravlja lokalnog stanovništva.

Općina Tomislavgrad predstavljena je kao jedan od pozitivnijih primjera u kontinuiranom radu na podizanju kvalitete zdravstvene zaštite te je cilj, kroz ovaj program, a na dobrobit naših građana, isto nastaviti. Više u prilogu:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Najava: Treći memorijal Tomislavgrad – Šujica – Kupres

Treću godinu zaredom zajedno s udrugama maratonaca „Heroji ne umiru“ Županije Središnje Bosne i Sisačko-moslavačke županije, Atletski klub “Puls” Tomislavgrad sudjeluje u organizaciji memorijalne utrke povodom trideset i druge obljetnice stradanja Hrvata na Kupresu (10. 4. 1992. – 10. 4. 2024.). Kako prethodnih, tako su i ove godine memorijalnu utrku […]

Pretplatite se