DALMACIJA: Uz velike požare na području Skradina, jučer su izbili i novi požari

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

“Jutros nema vjetra pa je situacija puno bolja nego sinoć, a nema nešto puno ni otvorenog plamena, rubovi su uredni. Još uvijek smo svi na terenu jer očekujemo, ako krene vjetar, da će biti dodatnog propaljivanja. Sad se rade smjene radnih snaga koje su bile jučer na terenu.

Stigla nam je pomoć iz Zagrebačke županije i oni će biti na terenu do 12 sati, nakon čega će biti i sljedeća zamjena. Zračne snage još nisu potrebne i zbog dima se ne vidi požarište. Kako nema vjetra, dim se spustio na Podgoru i Tučepe. Uskoro očekujemo da se dim povuče kroz koji sat pa će moći doći i zračne snage. Čekamo dva kanadera koja su u Trogiru.

Na terenu je oko 200 vatrogasaca s 50 vozila. Nitko nije ozlijeđen, a naposljetku nije bilo potrebe ni za evakuacijom. Kazao  je kako je sinoć stanje bilo dramatično i da je tako uvijek kada je u pitanju jedan ovako veliki požar.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

TOMISLAVGRAD: Izgorjela obiteljska kuća u Bukovici

U blizini magistralnoga puta Tomislavgrad – Posušje, u mjestu Bukovici, sinoć je izgorjela obiteljska kuća. Dojavu o izbijanju požara pripadnici PVP-a Tomislavgrad dobili su deset minuta iza ponoći, a intervencija je trajala do 1 sati i 30 minuta. U gašenju su sudjelovala tri vatrogasca s dvjema vatrogasnim cisternama. Tomislavgradski vatrogasci […]

Pretplatite se