TOMISLAVGRAD: Izgorjela obiteljska kuća u Bukovici

admin
0 0
Read Time:35 Second

U blizini magistralnoga puta Tomislavgrad – Posušje, u mjestu Bukovici, sinoć je izgorjela obiteljska kuća. Dojavu o izbijanju požara pripadnici PVP-a Tomislavgrad dobili su deset minuta iza ponoći, a intervencija je trajala do 1 sati i 30 minuta. U gašenju su sudjelovala tri vatrogasca s dvjema vatrogasnim cisternama.

Tomislavgradski vatrogasci ističu da je riječ o nenastanjenoj kući i bez struje koja je dobrim dijelom izgorjela ali su spriječili daljnje širenje vatre. Također, na toj su kući intervenirali i danas, zbog tinjajućih greda i kako bi policija mogla obaviti očevid.

Pripadnici PVP-a Tomislavgrad gasili su i prije dva dana na Malovanu i Stržanju, granici između općine Tomislavgrad i susjednoga Kupresa koji nema svoju profesionalnu vatrogasnu postrojbu.

Tomislavcity TC

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U požaru u Gabela Polju izgorjela kuća

U ranim poslijepodnevnim satima, na potezu od Srednje prema Gornjoj ulici, izbio je veliki požar koji je nošen vjetrom “gutao” sve pred sobom. Osim niskog raslinja te korova, izgorjela je jedna kuća i par voćnjaka. Vatrena se stihija približavala i drugim kućama, ali je promptnom akcijom vatrogasne postrojbe požar stavljen […]

Pretplatite se