OKRŠAJ HRVATSKIH TRENERA: Pranjić preuezo GOŠK u teškoj situaciji

admin
0 0
Read Time:45 Second

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, a sada trener Danijel Pranjić (42) u ponedjeljak će po prvi put voditi momčad GOŠK-a iz Gabele kod Čapljine i to na gostovanju kod zahuktalog Sarajeva kojega vodi Zoran Zekić.

Pranjić je u petak preuzeo GOŠK koji je u prva dva prvenstvena susreta Premijer lige BiH zabilježio dva poraza zbog čega se uprava razišla s trenerom Admirom Adžemom.

“Putevi su nam se spojili. Idemo raditi, vrijeme će pokazati je li ovi bio pravi korak, a ja sam siguran da jest”, rekao je Pranjić u izjavi za klupsku televiziju.

Pohvalio je momčad Sarajeva koja je pod Zekićevim vodstvom ostvarila dvije prvenstvene pobjede, no pritom je istaknuo kako ne idu istaknuti bijelu zastavu.

Pranjić je kao trener počeo u Omoniji Psevda gdje je bio trener-igrač, a još je vodio Trnje i Achyronas. Prošle godine kratko je bio i na klupi momčadi Slobode iz Tuzle.

 

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zlatko Dalić objavljuje novi popis vatrenih

Najvažnija vijest iz hrvatske nogometne reprezentacije u kontekstu sljedećeg najmanje tromjesečnoga razdoblja glasi: Luka Modrić – koji će 9. rujna navršiti 39 godina – nastavlja igrati za vatrene. Činit će to najmanje od rujna do studenoga ove godine, kada Hrvatsku čeka šest utakmica četvrtoga izdanja Lige nacija, po dvije s Portugalom, […]

Pretplatite se