U Livnu uhićen Sado Đugum, a u Mostaru Ismet Vrce

admin
0 0
Read Time:35 Second

U tijeku je velika akcija Federalne uprave policije na području Hercegovine. Kako piše Avaz na meti pripadnika FUP-a je Sado Đugum, koji je itekako poznat organima gonjenja.

Akcija se odnosi na kaznena djela organiziranog kriminala.

U akciji kodnog naziva „Impact“ istražitelji Federalne uprave policije uhitili su području Mostara grupu Sade Đuguma 2020.godine.

Osim njega koji je uhićen na području Livna slobode je, lišen i Ismet Vrce zvani Hipa iz naselja Prigrađani kod Mostara.

Podsjećamo, u tijeku su pretresi više objekata na području Hercegovine, a policija traga za još tri osobe na području HNŽ-a. Osumnjičeni se terete za krivično djelo organizirani kriminal u vezi sa iznudom, izazivanjem opće opasnosti te neovlašten promet oružjem.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pao granični policajac koji je odavao tajne podatke osobama iz krim miljea

Pripadnici SIPA-e uhitili su graničnog policajca Dejana Radovanovića povezanog s Milanom Matkovićem, narkobosom iz Trebinja. Prema dokazima kojima raspolaže tužiteljstvo odavao je tajne podatke osobama iz krim miljea. Matković je uhićen prije tri mjeseca, zajedno s još pet osoba. Kasnije je zbog ovog slučaja uhićen i policajac iz Mostara, pripadnik […]

Pretplatite se