Deveto izdanje Duvanjske desetke bit će 5. kolovoza 2023.

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Najavljujemo deveto izdanje Duvanjske desetke – Otvoreno državno prvenstvo Bosne i Hercegovine na 10 km

Prvu subotu u kolovozu (5. kolovoza) rezervirajte za put u Tomislavgrad!

Iako vjerujemo da nema trkača u Bosni i Hercegovini i susjednim zemljama da nije čuo za našu tradicionalnu utrku, ipak ćemo navesti nekoliko osnovnih informacija o njoj.

Duvanjska desetka trokružna je cestovna utrka koja se trči ulicama grada kralja Tomislava. Staza ima AIMS certifikat te iz godine u godinu privlači sve veći broj trkača koji nam dolaze iz svih gradova Bosne i Hercegovine, ali i susjednih zemalja.

Kako prošle, tako i ove godine, naša utrka bit će Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine kao i prvenstvo Federacije BiH. Zadovoljan našom prošlogodišnjom organizacijom Atletski savez Bosne i Hercegovine i ove nam je godine ukazao povjerenje za organizaciju državnoga prvenstva. Već uhodani u posao i ovaj ćemo se put potruditi biti na visini zadatka!

Zahvaljujući našim sponzorima, kako prethodnih, tako i ove godine za najbolje sudionice i sudionike osigurali smo vrijedne nagrade, a računa vodimo i o najbržim domaćim trkačicama i trkačima. Ističemo kako nagradni fond nikad nije bio veći – jer kvaliteta to zaslužuje.

Sve pak sudionike u startnom paketu očekuje: startni broj, službena majica utrke, unikatna finišerska medalja, okrijepa na stazi i u cilju te večera u hotelu Tomislav poslije utrke. S ponosom ističemo da je Duvanjska desetka ujedno i peto kolo Rekreativne trkačke lige koju organizira Sanus motus iz Mostara.

Uz desetku kao glavnu utrku, pripremili smo i Utrku građana, dugu 3,3 km. Ona je namijenjena svima koji se tek upuštaju u trkačke izazove. I to nije sve. Po prvi puta imamo i Dječju utrku na 1 km, za dvije dobne kategorije od 7 do 10 godina i od 11 do 14 godina.

Za sve rekreativce, lovce na postolja kao i trkače koji se žele okušati na otvorenom državnom prvenstvu prijave su dostupne na stotinka.hr, gdje možete pročitati više detalja o utrci.

Link za utrku 10 km: https://stotinka.hr/hrv/utrka/5564/prijava_na_utrku
Link za utrku 3,3 km: https://stotinka.hr/hrv/utrka/5565/prijava_na_utrku
Link za Dječju utrku: https://stotinka.hr/hrv/utrka/5566/prijava_na_utrku

Atletski klub Puls Tomislavgrad

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Promjene za sve vozače u Europskoj uniji, od novčanih kazni do oduzimanja vozačke

Europska komisija je u okviru zakonodavnog paketa o cestovnoj sigurnosti predložila uvođenje jedinstvene digitalne vozačke dozvole u EU i nova pravila koja će olakšati naplatu prometnih kazni počinjenih u zemljama članicama, kao i oduzimanje vozačkih dozvola. Europa bi trebala u procesu digitalizacije dobiti prvu digitalnu vozačku u svijetu. Na taj […]

Pretplatite se