OŠ Ivana Mažuranića u Tomislavgradu dobila 6 laptopa od anonimnog darovatelja

admin
0 0
Read Time:47 Second

Hvala što ste uz nas!

Nalazimo se u izazovnom vremenu koje od nas traži korak više.

U ovoj školskoj godini OŠ Ivana Mažuranića (s područnim odjelima i područnim školama) krenula je s digitalnim oblikom Dnevnika i Matice što zahtjeva dodatna ulaganja u informatičku opremu škola i područnih odjela.

Učenici i djelatnici škole iznimno su zahvalni darovatelju što je prepoznao stvarne potrebe škole kako bi jednim dijelom olakšali proces informatizacije i digitalizacije koji još uvijek traje i ima potrebu dodatnih ulaganja na pokrivenosti svih područnih odjela i škola koje su u sastavu OŠ Ivana Mažuranića (Područni odjeli: Eminovo Selo, Mandino Selo, Sarajlije, Borčani, Oplećani-Vedašić, Mokronoge; Područne škole: Kongora i Šujica).

Još jednom velika hvala darovatelju, koji je želio ostati anoniman a i svima onima koju su pomagali i koji će pomagati rad, opremanje i daljnji razvoj škole kako bi išli u korak s vremenom, a naši učenici dobili potrebna znanja za budućnost.

OŠ Ivana Mažuranića Tomislavgrad

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ukrajina upozorila da bi mogla zatražiti međunarodnu arbitražu oko ograničenja na izvoz njenog žita

KIJEV, 12. rujan – Ukrajina je upozorila  da bi mogla zatražiti međunarodnu arbitražu oko ograničenja na izvoz svog žita, nakon što je Poljska saopćila da će nastaviti blokirati domaći uvoz ukrajinskog žita čak i ako Bruxelles ukine zabranu. FENA  

Pretplatite se