SVEČANO OTVOREN RENOVIRANI HRVATSKI DOM “STJEPAN RADIĆ” U ŠUJICI

admin
0 0
Read Time:41 Second
U Šujici se jučer okupio veliki broj Šujičana, gostiju i istaknutih osoba iz javnog i političkog života kako bi sudjelovali na svečanom otvorenju obnovljenog Hrvatskog doma “Stjepan Radić“.
Program je započeo izvedbom hrvatske himne koju je otpjevala klapa „Sv. Jeronim Šujica“.
Svečanu vrpcu prerezao je premijer Hercegbosanske županije Ivan Vukadin uz kojega su nazočili kandidat za predsjednika RH, prof. dr. sc. Dragan Primorac, načelnik općine Tomislavgrad Ivan Buntić, ispred Zaklade dr. Franjo Nevistić Ivić Pašalić i Jure Krstanović, izaslanica predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i državnog tajnika Zvonka Milasa, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH i savjetnica s posebnim položajem za pitanja Hrvata u BiH, Žana Ćorić, ravnateljica Kulturno-informativnog centra Tomislavgrad Danijela Papić i šujički župnik fra Anthony Burnside koji je blagoslovio renovirani dom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Slavlje Modrića i Real Madrida

Nogometaši Real Madrid pobjednici su europskog Superkupa nakon što su u Varšavi pred 56.402 gledatelja pobijedili Atalantu sa 2-0 osvojivši rekordni, šesti put ovo natjecanje. Nakon slabog prvog dijela, Real je pobjedu izborio u nastavku golovima Federica Valverdea (60) i novog pojačanja Kyliana Mbappea (69). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić […]

Pretplatite se