SPEKTAKL NA KONCERTU DOMOLJUBNE GLAZBE “DOMU MOM” U ZAGREBAČKOJ ARENI

admin
0 0
Read Time:56 Second

Posjetili smo Arenu u Zagrebu gdje se održao Domoljubni koncert “Domu mom”. Na ovom spektakularnom koncertu pristiglo je nešto više od 18.000 ljubitelja domoljubne glazbe. Iako su se mnogi nadali da će se kao iznenađenje na pozornicu pojaviti tvorac nekih od najljepših pjesama Marko Perković Thompson ta se očekivanja nažalost nisu ispunila, ali Arenom su se orili zvuci pjesmama koje godinama čuvaju hrvatsko srce.

Na pozornici se izmijenilo 25 izvođača među kojima su Mate Bulić, Miroslav Škoro, Meri Cetinić, Tiho Orlić, Zaprešić Boysi, Tomislav Bralić i klapa Intrade te mnogi drugi koji su se odazvali pozivu Laudato TV-a na koncert “Domu mom”.

Pjesma i sport ono je što na poseban način veže sve Hrvate. Nakon uspjeha Hrvatske rukometne i vaterpolske reprezentacije zadnjih dana koncert je bio pod još jačom dozom euforije.

Želja publike i izvođača bila je da domoljubni koncert “Domu mom” bude početak jedne duge tradicije. Nastavak ove priče dogoditi će se u Zadru 30.11. ove godine gdje će  se ponovo zaoriti zvuci pjesama koje čuvaju hrvatsku povijest. Dio atmosfere s koncerta “Domu mom” pogledajte u prilogu:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Širokom Brijegu predstavljanje eko-slikovnice o fra Petru Krasiću

Promocija eko-slikovnice ”Superheroj Petar i njegov Park prirode Blidinje” autorice Marije Mandić Grkeš bit će održana u subotu, 20. siječnja, s početkom u 18:00 sati u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu. U programu promocije sudjeluju: Mirela Lovrić, Vesna Mandić, Vladimir Mikulić, autorica Marija Mandić Grkeš, a za glazbeni ugođaj zadužena […]

Pretplatite se