Novi detalji masakra u Beogradu: Otkriven moguć razlog velikog broja ubijenih i ranjenih u napadu 13-godišnjaka

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second


Foto:Telegraf.rs

Cijela Srbija je u žalosti nakon pucnjave u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, a u kojoj je ubijeno osam učenika i portir.

Dan nakon stravične pucnjave u beogradskoj osnovnoj školi, cijela Srbija je u žalosti. Vlada Srbije proglasila je trodnevnu žalost od petka do nedjelje. Građani se opraštaju od stradalih.

Osam učenika i portir ubijeni su u smrtonosnom pohodu 13-godišnjaka koji je u školu došao s očevim oružjem. Ponio je dva pištolja i četiri Molotovljeva koktela u ruksaku.Umjesto knjiga, iz ruksaka je izvacio pištolj CZ-99.

“Vježbao” s ocem u streljani

Nakon masovnog ubojstva koje je izvršio, predao se policiji. Pozvao ih je i rekao: “Ja sam psihopata koji se treba smiriti”. 13-godišnjak je priveden, kao i njegovi roditelji. Ocu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Od 12. godine s ocem je “vježbao” u streljani, što bi mogao biti razlog razlog velikom broju ubijenih i ranjenih. Navodno su na “treningu” bili i prije mjesec dana.

U školi je nakon pucnjave pronađeno čak 57 čahura, 6 metaka i 4 okvira s po još 18 metaka. Iz očevog sefa je uzeo dva pištolja iako su bila pod šifrom, piše Telegraf.rs

“Isplanirao” je i da ne ide u zatvor jer tek za mjesec dana puni 14 godina, a do tada nije kazneno odgovoran jer ga zakon smatra djetetom.

Dvoje ranjenih se bori za život

Šest učenika i učiteljica hospitalizirani su s prostrjelnim ranama u Urgentnom centru i klinici u Tiršovoj. Dvoje od njih bore se za život.

13-godišnjak je na psihijatrijskoj klinici za djecu i omladinu u Beogradu.

Njegov otac noć je proveo iza rešetaka, u petak bi trebao biti ispitan u policiji. Majka i sestra napadača napustile su Beograd.

Građani su u srijedu navečer palili svijeće i polagali cvijeće ispred škole i na Cvetnom trgu u Beogradu. I u drugim gradovima je poginulima odana počast.

Škole u Beogradu nisu radile u srijedu, a u četvrtak nastava počinje minutom šutnje.

Dnevnik.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PREMINUO JASMIN STAVROS

Foto:Pixell Jasmin Stavros preminuo je sinoć u 21 sat u dobi od 68 godina. Borio se s teškom bolešću, rakom kostiju, a liječio u KBC-u Rebro. Podsjetimo, krajem ožujka ove godine potvrđeno je da Stavros boluje od raka kostiju. Pjevač je odmah hospitaliziran, a liječnici su posumnjali da se rak […]

Pretplatite se