Prva generacija učenika Gimnazije Marka Marulića proslavila 60.godina mature

admin
0 0
Read Time:37 Second

Zlatna generacija tomislavgradske Gimnazije prošloga vikenda okupila se ispred Hotela Tomislav u Tomislavgradu, naime, ovo je prva generacija učenika Gimnazije Marka Marulića u Tomislavgradu.

Njih pet još jednom se prisjetilo svega što je sačinjavalo vrijeme đačke zgode i nezgode, male tajne, igre, smijeh, poneke suze, prve simpatije i ljubavi. Ova generacija ističe kako se redovito druže te ih i danas povezuje čvrsto prijateljstvo.

Na ovoj proslavi prisustvovali su načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Buntić te ministar znanosti prosvjete, kulture i športa Ante Tadić koji kažu  kako je ovo bilo jedno lijepo druženje, te zanimljivo slušati što su proživljavali kroz svoje školovanje, pa i sami život.

Sa nama su podijelili kako već sada veselo iščekuju sljedeću godišnjicu mature.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

OBILJEŽEN DAN UDRUGE 3. BOJNE BRIGADE RAMA I BRANITELJA UZDOLA

U okviru manifestacije “Ivandanjski svitnjaci” Uzdol 2024. upriličena je proslava dana Udruge 3 bojna brigade Rama i branitelja Uzdola. Bilo je to prisjećanje na događaj prije 30 godina kada su pripadnici Armije RBiH počinili strašni ratni zločin ubivši u selu Uzdol 41 katolika Hrvata (29 civila i 12 pripadnika HVO-a). […]

Pretplatite se