OBILJEŽEN DAN UDRUGE 3. BOJNE BRIGADE RAMA I BRANITELJA UZDOLA

admin
0 0
Read Time:37 Second

U okviru manifestacije “Ivandanjski svitnjaci” Uzdol 2024. upriličena je proslava dana Udruge 3 bojna brigade Rama i branitelja Uzdola.

Bilo je to prisjećanje na događaj prije 30 godina kada su pripadnici Armije RBiH počinili strašni ratni zločin ubivši u selu Uzdol 41 katolika Hrvata (29 civila i 12 pripadnika HVO-a).

Nazočni su i ove godine na dostojanstven način i u poniznosti odali poštovanje i pomolili se za duše civila i vojnika koji su na današnji dan 1993. godine okrutno ubijeni i poginuli na kućnom pragu.

Program je započeo svetom mison, nakon koje je velečasni Ivan Ivančević izmolio molitvu za sve pokojne ispred ploče u memorijalnom centru, nakon čega je upriličeno tradicionalno paljenje svitnjaka.

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije raspisalo natječaj za dodjelu 25 stipendija studentima s područja Hercegbosanske županije

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Hercegbosanske županije za akademsku 2023./2024. godinu. Dodijelit će se ukupno 25 stipendija u mjesečnom iznosi od 200,00 konvertibilnih maraka raspoređenih u deset (10) jednakih mjesečnih rata za sljedeće kategorije: uspješni studenti koji su […]

Pretplatite se