Hvatski spasioci stigli u Jablanicu s četiri terenska vozila, dva plovila i potražnim psom

admin
1 0
Read Time:39 Second
Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) stigli su do Jablanice koja je u petak pogođena katastrofalnim poplavama i odronima u kojima je u toj općini stradalo 12 osoba, a za šest se i dalje traga.
“Timovi HGSS-a su se dugo probijali do Donje Jablanice, jednoj od najteže pogođenih mjesta u BiH . Vrše dostavu potrebnih stvari za lokalni Dom zdravlja , te se očekuje angažman i na drugim lokacijama”, naveli su na Facebooku.
Istaknuli su da je na terenu jedanaest pripadnika HGSS-a s četiri terenska vozila i dva plovila iz stanica Dubrovnik, HGSS Stanica Orebić i HGSS Stanica Šibenik, a s njima je i potražni pas Zara , koji će pomoći u traganju za nestalim osobama. HGSS nastavlja pratiti razvoj situacije i spreman je poslati dodatne timove ako bude potrebe.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Počinje serijska proizvodnja bh. drona

Osnovne odlike i prednosti BH Drona su veliki polumjer kod kontrole drona, lakoća prilikom upravljanja, lociranje s velike udaljenosti, dugotrajan let, noćne (termalne) i dnevne kamere. Na sajmu ZEPS prezentiran je novi brend pod nazivom “BH Dron“. Radi se o dronu najviših svjetskih tehnoloških performansi, raspona krila 3 m, s […]

Pretplatite se