Promjenjivo vrijeme i dalje u BiH, za vikend pljuskovi

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second


Foto:Pixabay

Danas nas u Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz umjerenu naoblaku. U drugoj polovici dana na sjeveru i istoku Hercegovine su mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom.U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana sa lokalnim pljuskovima praćenim grmljavinom. Vjetar slab, u Bosni sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27°C, na jugu zemlje do 30 stupnjeva.

U petak u Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u ostatku zemlje, uglavnom, zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, na jugu do 22, a dnevna od 21 do 27, na jugu do 30 °C.

U subotu nas očekune umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab u Bosni sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 22, a dnevna od 22 do 28 stupnjeva.

U nedjelju će u Hercegovini prijepodne biti pretežno sunčano. Poslije podne umjeren porast naoblake praćen pljuskovima i grmljavinom. U Bosni pretežno oblačno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 19, na jugu do 22, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 30 °C.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Sarajevo: Učenica na nastavu donijela pištolj, oduzela ga policija

Učenica Srednje medicinske škole na Bjelavama u Sarajevu donijela je na nastavu pištolj nakon čega je direktorica pozvala policiju. Ovu informaciju je za portal “Avaza” potvrdila Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a Sarajevske županije. Policijska uprava Centar u srijedu je oko 9 sati obaviještena od direktorice u toj školi da je njihova […]

Pretplatite se