Moćni korteo Hrvata snimili iz zraka, scene su brutalne, zaustavljen promet. Video obilazi svijet

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second


Screenshot/Twitter

Novinar Marcel Haenen podijelio je snimku hrvatskog kortea iz zraka koja je učas postala viralna.

Iako smo naviknuti, dojam je uvijek sve snažniji dok gledamo kadrove uoči gostovanja hrvatske reprezentacije. Gdje god da igra, Hrvatska se osjeća se kao na domaćem terenu. U Moskvi, Gdanjsku, Kataru, Kopenhagenu, trenutno i u Rotterdamu, gdje se pod vodstvom Zlatka Dalića bori za svjetsko zlato, titulu Lige nacija, u finalu protiv Španjolske.
Skoro 30 tisuća navijača Hrvatske na tribinama stadiona Feyenoorda prekrili su tribine hrvatskim obilježjima, zastavama i transparentima, u desetoj minuti cijeli stadion skandirao je Luki Modriću, a hrvatske pjesme dominiraju cijeli dan na ulicama Rotterdama.
Hrvati ne štede kad je u pitanju nacionalna selekcija, prate je pobožno i navijači iz dijaspore, a kad se svi okupe na dan utakmice na dogovorenoj lokaciji, nastaju scene koje prenose vodeći svjetski mediji, a na društvenim mrežama videa dijele milijuni gledatelja.

Hrvatska je epskom borbom u Rusiji do finala SP-a stekla simpatizere i navijače iz cijelog svijeta, a danas su oduševili i uvijek staložene nizozemske novinare i građane koji putem Twittera izvještavaju o spektaklu na ulicama. Novinar Marcel Haenen podijelio je snimku hrvatskog kortea iz zraka koja je učas postala viralna.

Vecernji.list

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Od danas dostupan jedinstveni sustav naplate cestarine u BiH

Jedinstveni sustav elektronske naplate cestarine korištenjem TAG uređaja u cijeloj BiH bit će dostupan od danas, potvrđeno je Feni u JP Autoceste FBiH. Na teritoriji BiH korisnici će moći prolaziti kroz naplatne rampe, bez zaustavljanja, plaćajući cestarinu beskontaktno korištenjem osobnog TAG uređaja. Oni će plaćati cestarinu na naplatnim rampama na […]

Pretplatite se