Kompanija OceanGate: Nažalost, putnici nestale podmornice su izgubljeni

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second


Foto: Twitter

OceanGate Expeditions, kompanija koja je organizirala podmorničku ekspediciju do Titanica, priopćila je kako vjeruje da su svi putnici nestale podmornice “nažalost izgubljeni”.

“Sada vjerujemo da su naš izvršni direktor Stockton Rush, Shahzada Dawood i njegov sin Suleman Dawood, Hamish Harding i Paul-Henri Nargeolet nažalost izgubljeni”, stoji u saopćenju ove kompanije.

Istakli su da su ovi ljudi bili pravi istraživači koji su dijelili poseban avanturistički duh i duboku strast za istraživanjem i zaštitom svjetskih oceana.
“Naša srca su uz ovih pet duša i svakog člana njihovih porodica u ovom tragičnom vremenu. Žalimo zbog gubitka života i radosti koju su donijeli svima koje su poznavali”, poručili su.
Kompanije je dodala da je ovo izuzetno tužno vrijeme za posvećene zaposlenike koji su iscrpljeni i duboko tuguju zbog ovog gubitka.
“Cijela obitelj OceanGate duboko je zahvalna za nebrojene muškarce i žene iz više organizacija međunarodne zajednice koji su ubrzali širok raspon resursa i radili jako teško u ovoj misiji. Cijenimo njihovu posvećenost pronalaženju ovih pet istraživača i njihove dane i noći neumornog rada u podršci našoj posadi i njihovim obiteljima” naveli su.
Na kraju su poručili da je ovo vrlo tužno vrijeme za cijelu zajednicu istraživača i za svakog člana porodica izgubljenih na moru.

Podsjetimo, putnici podmornice Titan su britanski milijarder i avanturist Hamish Harding (58), kao i poslovni magnat rođen u Pakistanu Shahzada Dawood (48) sa svojim 19-godišnjim sinom Sulemanom, obojica su britanski državljani. U podmornici su i francuski oceanograf i vodeći stručnjak za Titanik, 77-godišnji Paul-Henri Nargeolet te Stockton Rush, osnivač i izvršni direktor OceanGatea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDEO: Svjetski dan glazbe obilježen u Tomislavgradu

Svjetski dan glazbe u Tomislavgradu obilnežen je u KIC-u izbedbom mjuzikla Briljantin, a potom na Trgu gange i hajdučke družine nastupile su rasplesane tomislavgradske mažoretkinje, državne prvakinje i viceprvakinje. Nakon njih uslijedio je nastup Ines Radoš (glasovir) i Petre Tokić (flauta), FRAME Tomislavgrad, glazbenih skupina Afrodita bend i Black night.Atmosferu […]

Pretplatite se