FOTO/VIDEO: Ivica Radoš rano jutros biciklom krenuo prema rodnom Tomislavgradu

admin
0 0
Read Time:37 Second


Ivica Radoš rano jutros uz pratnju svog stručnog tima krenuo ja na humanitarnu rutu iz Buchkirchena (Austrija) prema rodnom Tomislavgradu kako bi prikupio novac za rad Duhovno humanitarne udruge “Kap ljubavi”.


Podsjetimo, Ivica iz Podgaja pokraj Tomislavgrada planira ovu relaciju od 800 kilometara i 7000 metara visinske razlike, prijeći za 36 sati, bez velikih odmaranja, bez spavanja. Utrkom želi motivirati ljude, a novac koji se prikupi darovati Udruzi “Kap ljubavi”

“Našem Ivici, od srca želimo da odvozi ovu humanitarnu turu bez problema. (…) Najbitnije je da stigne živ i zdrav i da ga, ako Bog da, dočekamo u Tomislavgradu, ispred našeg samostana”, poručili su iz Udruge “Kap ljubavi” .

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Novi potres u Hercegovini

U subotu u 10:45 sati potres se osjetio na području Hercegovine. Prema prvim informacijama koje je objavio Europski mediteranski seizmološki centar (EMSC), potres je bio jačine 3,2 stupnja prema Richeterovoj ljestvici. Epicentar potresa bio je 12 kilometara zapadno-jugozapadno od mjesta Vitina kod Ljubuškog, a dogodio se na dubini od šest […]

Pretplatite se