FHMZ: Narančasti meteoalarm za danas i sutra, obilni lokalni pljuskovi, grmljavine i jak vjetar

admin
0 0
Read Time:40 Second

Federalni hidrometeorološki zavoda (FHMZ) izdao je za danas 18:00 sati do sutra 15:00 sati narančasti meteoalarm zbog obilniji lokalni pljuskova praćenih grmljavinom i jakim udarima vjetra. Moguća je i lokalna pojava grada. Upozorenje je izdano za cijelu zemlju.

Uz jači pljusak može pasti 20-40 litara kiše po metru kvadratnom. Olujni udari vjetra brzine 60-80 km/h.

– Budite spremni da zaštitite sebe i svoju imovinu. Plavljenje imovine i prometnih mreža su moguće. Poremećaj u snadbijevanju električnom energijom, vodom i u komunikacijama je moguć. Može biti potrebna manja evakuacija. Teški uvjeti za vožnju uslijed smanjenje vidljivosti i nekontroliranog kretanja vozila uslijed vode. Budite spremni na smetnje, strukturalna oštećenja i rizik za povrede od iščupanih stabala i krhotina koje nosi vjetar. Prekidi u snadbijevanju električnom energijom su mogući – navode iz FHMZ-a.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Općinska nogometna liga u Tomislavgradu ipak će se održati,izvučene skupine

Općinska nogometna liga 2023. u Tomislavgradu ipak će se održati. Podsjetimo, još jučer je održavanje bilo upitno jer nije bio prijavljen dovoljan broj ekipa. No, do danas se na sreću ljubitelja nogometa situacija promijenila. Duvanjska tradicionalna ONL liga održat će se s prijavljenih petnaest ekipa. U prostorijama HNK Tomislav danas […]

Pretplatite se