Europski tjedan mobinosti, Mostar 2022.

admin
0 0
Read Time:55 Second

Europski tjedan mobilnosti je europska inicijativa nastala s ciljem poticanja malih i velikih gradova na uvođenje i promicanje održivih prijevoznih sredstava i pozivanje ljudi da iskušaju alternative vožnji automobilom.

 

Grad Mostar po prvi put je formalno registriran na stranici European mobility week (Europski tjedan mobilnosti), te će u suradnji sa Sportskim savezom Grada Mostara i brojnim udruženjima i organizacijama sudjelovati u pripremama brojnih aktivnosti na temu održive mobilnosti.

Info centar Europske unije u BiH zajedno s Gradom Mostarom i Sportskim savezom Grada Mostara te u suradnji s Biciklističkim klubom Mostar i Udrugom HerzegovinaBike u četvrtak, 22. rujna 2022. organiziraju “Drugu Mostarsku biciklijadu” u sklopu Europskog tjedna mobilnosti koji se obilježava od 16-22.09.

Start biciklijade je u 18:00 sati na šetnici Nikole Šubića Zrinskog (Lenjinovo šetalište), a u 17:45 je svečano otvaranje na kojemu će obratiti gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić, predstavnik EU ureda u Mostaru Petar Kraljević i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj.

Razgovor s gradonačenikom Mostara Mariom Kordićem pogledajte uskoro u našem prilogu na Youtube kanalu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatska na Maksimiru pobijedila Dance i zasjela na vrh ljestvice - ovisimo sami o sebi

OGLAS HRVATSKA – DANSKA 2:1 (Sosa 49‘, Majer 79‘/Eriksen 77‘) HRVATSKA (4-3-3): Livaković – Juranović, J. Šutalo, Gvardiol, Sosa – Modrić (od 90.+3. Vida), Brozović, Kovačić (od 77. Majer) – Pašalić (od 71. Vlašić), Kramarić (od 71. Petković), Perišić (od 71. Oršić). Klupa: Ivušić, L. Kalinić, Stanišić, Barišić, Lovren, Vida, […]

Pretplatite se