Tomislavgrad: Međunarodna Hard Enduro utrka ‘King’s Path’

admin
0 0
Read Time:49 Second

Sedma po redu Međunarodna Hard Enduro utrka pod nazivom King’s Path (Kraljev Put) održat će se 29. i 30. srpnja na brdskim stazama oko Stipanjića pored Tomislavgrada, u organizaciji Enduro kluba ”GaaS” iz Tomislavgrada.

Na utrku dolaze vozači iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Srbije, Crne Gore, UK, Rusije i BiH, koji će pokušati svladati umjetne i prirodne prepreke brdsko planinskim dijelom Tušnice, Vučipolja i Kologaja, istaknuli su organizatori.

Utrka se boduje za državno prvenstvo BiH. Prvi dan natjecanja održat će se kvalifikacijski dio u kojem se vozači bore za startnu poziciju. Drugi dan natjecanja, utka kreće u 10 sati i vozi se 50 kilometara.

Utrka se vozi u tri kategorije i to ”Pro’, ”Amater” i ”Veteran” klasa, u kojima vozači trebaju prijeći zadanu rutu u što kraćem vremenu.

Organizatori su istaknuli kako su u tijeku završne pripreme za uređenje baze utrke kao i trase kvalifikacijskog ”prologue-a” čime će sama staza za utrku biti uređenija i zahtjevnija uz vrhunsko označavanje odnosno markiranje.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pripazite! Ova tri uređaja troše struju ako ne pazite i stvaraju vam trošak

Kada se određeni uređaji ne koriste, ali su uključeni u utičnice, oni pasivno troše električnu energiju i tako vam zapravo bespotrebno povećavaju troškove. Većina ovih uređaja troši beznačajnu količinu energije, ali drugi, poput onih koje ćemo navesti u nastavku, mogu potrošiti znatno više. Komando navodi da su ovo neki od […]

Pretplatite se