Legendarni glazbenik Bono Vox na SFF-u: Ono što smo mi uradili je mala stvar, ali ogromna za nas

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second


Ekipa filma “Poljubite budućnost” koji otvara večeras ovogodišnji 29. Sarajevo Film Festival prošetala je crvenim tepihom ispred Narodnog kazališta uoči projekcije i ceremonije otvaranja, a među njima su i legendarni glazbenik Bono Vox i novinarka Christian Amanpour.

Producenti filma su Matt Damon i Ben Affleck za Pearl Street Films i Sarah Anthony za Good Wolves Production. Izvršni producenti filma su Drew Vinton, Madison Ainsley, Alan Moloney, Jennifer Pitcher, Nenad Čičin-Šain i Bill S. Carter.

Ova priča o sarajevskom otporu tijekom opsade grada 1990-ih prati gradsku alternativnu scenu, koja je koristila glazbu i umjetnost kako bi izazvala promjene i privukla svjetsku pažnju, a poslijeratni koncert grupe U2 bio je proslava teško osvojene pobjede grada nad nacionalizmom.

– Imam bosanski pasoš i to mi je najveća čast. Mislim da smo došli ovdje sada praktično kao turisti, ovo je prelijepa zemlja i ljudi, divan grad, ovdje smo turisti koji imamo jako mnogo prijatelja. Ovo nije naš film, mi smo tu kao ljubitelji filma. Mislim da je naš dio u filmu prevelik u odnosu na naše uloge koje smo tu tada imali. Smatram da je naša uloga mala u svemu tome u odnosu na sve one koje slavimo ovdje, koji su heroji. Ono što smo mi uradili je mala stvar, ali je s druge strane ogromna za nas – kazao je Bono Vox ekipi BHT-a na crvenom tepihu.

Projekcijom filma “Poljubite budućnost” u Sarajevu, Mostaru i Tuzli počet će 29. SFF.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDIEO: Emotivna mlada misa bivšeg papinog gardiste don Ivana Šarića u Prisoju

Foto:Facebook/Župa svetog Ivana Krstitelja Podhum Bivši papin gardist, don Ivan Šarić, predslavio je mladu misu u Prisoju.Misno slavlje bilo je u prepunoj župnoj crkvi.Propovijedao je njegov ujak, fra Petar Ljubičić Euharistijsko slavlje je svojim pjevanjem uveličala je klapa Sv. Juraj. Uoči misnoga slavlja mladomisnik je primio blagoslov s majčinoga groba, […]

Pretplatite se