Uhićeni navijač nazvao oca iz grčkog zatvora: “Tata, ja odavde neću živ izaći”

admin
0 0
Read Time:40 Second

Obistinile su se najgore slutnje roditelja u Grčkoj uhićenih navijača. Jednom 21-godišnjaku zaprijećeno je smrću samo nekoliko sati nakon dolaska u zatvor u Nafpliju.

Nekoliko sati nakon dolaska uspio je nazvati oca i ispričati mu kako je u zatvor stigao sa samo još jednim Hrvatom te kako je okružen AEK-ovim navijačima koji su mu se odmah obratili, prenosi Dnevnik.hr.

“Inače smiren dečko i prvi puta u životu vidio sam da je on sad dosta uznemiren. Rekao je: ‘Tata, ja odavde živ neću izaći. Stavili su me u zatvor s AEK-ovim ubojicama. Čim sam došao okružili su me, pokazali mi odrezanu glavu, govorili ‘nećeš jutro dočekat, silovat ćemo te, ubit ćemo te’, u tom je smislu tekao razgovor”, prepričao je razgovor sa sinom Robert Žiga, otac uhićenog navijača.

Dnevnik.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Blidinje domaćin XXVI. Dana planinara Herceg-Bosne

Foto:PD “Orlova stina” U organizaciji Planinarskog društva ”Orlova stina” Tomislavgrad od 18. do 20. kolovoza u Parku prirode Blidinje ispred tamošnjeg planinarskog doma bit će održani XXVI. Dani planinara Herceg-Bosne. Po najavama organizatora, na skupu se očekuje oko 600 planinara iz BiH, Srbije i Hrvatske. “Usponi na vrhove Pločno na […]

Pretplatite se