Škola u Vitezu zabranila djeci unošenje mobitela

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Na prijedlog Vijeća učenika, Vijeća roditelja, Učiteljskog vijeća, školski odbor OŠ Bila je donio ovu odluku kojom se zabranjuje donošenje uređaja u školu
Osnovna škola “Bila” iz Viteza objavila je informaciju kojom informira roditelje da je od nadolazeće školske godine u školu zabranjeno unošenje mobitela, bilo kakvih računala, MP3 playera i drugih sličnih uređaja.
Kako navode u priopćenju, na prijedlog Vijeća učenika, Vijeća roditelja, Učiteljskog vijeća, školski odbor OŠ Bila je donio ovu odluku kojom se zabranjuje donošenje uređaja u školu.
U travnju 2019. godine, na poticaj učenika škole i uz potporu roditelja, usvojena je zabrana korištenja mobilnih telefona u istoj školi. Ova inicijativa, koja je prošla kroz sveobuhvatnu podršku, donijela je pozitivne rezultate.

Međutim, tijekom prošle školske godine 2022./2023., primjećeno je narušavanje ove zabrane od strane mnogih učenika, što je rezultiralo primjenom odgojno-disciplinskih mjera, uključujući i privremeno oduzimanje mobilnih uređaja.
-Kako bismo svi zajedno doprinijeli da se ovakve situacije izbjegnu, pozivamo vas i molimo da ovaj projekt ponovo zaživi u pravom smislu riječi. Sukladno tome, informiramo vas da će vama i svim učenicima uvijek biti dostupni telefoni škole za sve informacije, cijelog radnog vremena škole, to jest od 7.30 do 19.00 (ured tajnika škole, pedagoga i psihologa – 030/716-243). Važno je napomenuti da svi nastavnici i učitelji, tijekom nastave neće biti dostupni na svojim mobitelima, kao primjer svim učenicima – navodi se u priopćenju.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDEO Snimljen trenutak udara munje u zračnu luku u Dalmaciji. Zrakoplovi nisu mogli sletjeti zbog nevremena

Foto:Dalmacija Danas Centar sredozemne ciklone sa sjeverne Italije premjestio se u večernjim satima nad sjeverni Jadran pa nas sljedećih 36 sati očekuju daljnje nestabilnosti. Drugog dana utjecaja spomenute ciklone na vrijeme temperature zraka u Dalmaciji konačno su znatno pale. Tako su najviše dnevne vrijednosti tijekom utorka bile od samo 19°C […]

Pretplatite se