Počinje nova školska godina

admin
0 0
Read Time:50 Second

Za mnoge od učenika osnovnih i srednjih škola na području Bosne i Hercegovine nastava u novoj školskoj godini počinje 1. rujna. U školske klupe danas će sjesti učenici u četiri županije na području Federacije BiH, dok će za učenike preostalih šest županija nastava početi prvi ponedjeljak u rujnu. Nastava počinje 1. rujna za osnovce i srednjoškolce na području bh. entiteta Republika Srpska, a 4. rujna u Brčko Distriktu.

Prema informacijama s kojima raspolaže Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti, školska 2023./2024. godina počinje 1. rujna u četiri županije (Tuzlanska, Zeničko-dobojska, Bosansko-podrinjska Goražde i Sarajevska županija), dok će u preostalih šest županija nastava početi u ponedjeljak, 4. rujna – Posavska, Srednjobosanska, Hercegovačko-neretvanska, Unsko-sanska, Zapadnohercegovačka i Herceg . bosanska županija.

– Na osnovu trendova kretanja broja učenika u prethodnom periodu, procjenjujemo da će oko 167.000 učenika osnovnih škola i oko 67.000 učenika srednjih škola, početkom školske 2023./24. godine, sjesti u školske klupe – navode u informaciji za Fenu iz Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti.
FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

KONFERENCIJSKA LIGA: DINAMU NAJLAKŠA, ZRINJSKOM NEŠTO TEŽA SKUPINA

Nogometaši Dinama natjecat će se u skupini C grupne faze UEFA Konferencijske lige, a suparnici će im biti češka Viktorija Plzeň, kazahstanski prvak Astana i kosovski prvak Ballkani, odlučeno je ždrijebom u Monte Carlu. Prvak BiH, mostarski Zrinjski svrstan je u skupinu E s nizozemskim AZ-om, engleskom Aston Villom, i poljskom Legia Varšavom.   foto: sofascore screenshot     Ždrijeb Konferencijske lige Skupina A: Lille, Slovan […]

Pretplatite se