Širokobriješka akademska slikarica nagrađena u Hong Kongu, pogledajte njen rad

Domagoj
0 0
Read Time:37 Second

Akademska slikarica i profesorica likovne umjetnosti Gimnazije fra Dominika Mandića i Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu Dragana Nuić-Vučković, nagrađena je u Hong Kongu na međunarodnoj tematskoj selektivnoj izložbi ”Glory”.

”Brouhaha” umjetnička galerija specijalizirana za 3D virtualne izložbe nagradila je sliku ”Slava majci prirodi” te se uskoro očekuje i samostalna virtualna izložba umjetnice u organizaciji iste galerije u Hong Kongu.

Drugi je to vrijedan uspjeh uspješne širokobriješke umjetnice u posljednjih pola godine. Prije šest mjeseci profesorica Nuić-Vučković osvojila je drugo mjesto na Međunarodnoj izložbi u Galeriji delle Cornici u Veneciji kada je na izložbi sudjelovalo 80 autora iz 17 država svijeta. Srebrnu plaketu osvojila je prof. Dragana Nuić-Vučković za sliku Milky galaxy, objavio je ravnatelj Gimnazije fra Dominika Mandića Miro Bošnjak.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Trenutak kada je Putin shvatio da je rat izgubljen: ‘Bio je usamljen, bijesan, posramljen‘

Čini se da je Vladimir Putin konačno shvatio da neće dobiti rat u Ukrajini. Međutim, poduzevši značajne korake prošlog tjedna kako bi se osigurao da ga ipak ne izgubi, povisio je uloge na načine koje možda ne može kontrolirati, počinje svoju analizu za Times profesor Mark Galeotti. Paraliziran nedostatkom lakih […]

Pretplatite se