Tri bh. javna poštanska operatera planiraju uskladiti cijene usluga

admin
0 0
Read Time:36 Second
Predstavnici Uprava tri bh. javna poštanska operatera, HP Mostar, BH Pošte i Pošte Srpske održali su zajednički sastanak u Mostaru radi razmatranja ključnih pitanja vezanih uz poboljšanje usluga.

Na sastanku, održanom u sjedištu Hrvatske pošte Mostar, raspravljalo se o temama poput razmjene pošiljaka, kvalitete brze pošte, cijena usluga i metodologije obračuna među operaterima.

Dogovoreno je osnivanje timova za optimizaciju razmjene pošiljaka i poboljšanje kvalitete usluga brze pošte, te usklađivanje cjenika i metodologije obračuna.

Tema sastanka bili su i opći uvjeti koji su trenutno predmet javne rasprave. Također, raspravljalo se i o inicijativi zajedničkog web portala za sve pošte u BiH na kojem bi se građanima i poslovnim korisnicima pružale javne e-usluge, priopćeno je iz HP Mostar.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Evo koliko morate zarađivati u Njemačkoj da bi ostvarili mirovinu veću od 2000 eura

Standardna mirovina koju biste dobili da ste uvijek zarađivali prosječnu plaću 45 godina iznosi 1.692 eura mjesečno. Ali, prosječni njemački umirovljenik ne može ni to, navode njemački mediji. Mnogi žele otići u mirovinu bez brige o novcu. S 2.300 eura mjesečno mnogi će se vjerojatno približiti ovom cilju. Ali, tko […]

Pretplatite se