U većem dijelu BiH jutros umjereno do pretežno oblačno

admin
0 0
Read Time:48 Second

SARAJEVO, 5. rujan – Jutros je u većem dijelu Bosne i Hercegovine umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Sunčano je na sjeveru zemlje.

Temperature zraka izmjerene u 8 sati: Bjelašnica 5; Ivan Sedlo i Sokolac 12; Bihać 13; Gradačac, Sanski Most i Srebrenica 14; Banja Luka, Bugojno, Livno, Sarajevo i Tuzla 15; Bijeljina, Drvar, Prijedor i Zvornik 16; Doboj 17; Zenica 18; Široki Brijeg i Trebinje 21; Stolac 23 te Mostar i Neum 24 stupnjeva Celzijusa.

Danas će u većem dijelu BiH preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najviše sunčanog vremena će biti na jugu i sjeveru zemlje. Rijetko u centralnim i istočnim područjima može pasti malo kiše. Vjetar većinom slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26, na jugu zemlje do 29 stupnjeva Celzijus.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka oko 21 stupanj, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

JKP Tomislavgrad: Obavijest vozačima

Danas i sutra sanirat će se dio Mostarske ulice i izmijeniti dio dosadašnje vodovodne mreže u djelu Mostarske ulice, javljaju iz JKP Tomislavgrad. Stoga se pozivaju vozači koji prometuju magistralnom cestom na relaciji Tomislavgrad – Kolo – Bobara da prilagode vožnju. JKP Tomislavgrad Tomislavcity

Pretplatite se