Cijene niže već od petka? ‘Treba pričekati više detalja. Ovo su ozbiljni ljudi’

admin
0 0
Read Time:47 Second

Nakon održanih sastanaka s predstavnicima trgovačkih lanaca koji su trajali jutros od 9 sati, ministar Davor Filipović poručio je kako su načelno svi podržali prijedloge kojima bi se snizile cijene proizvoda

Predstavnici 10 trgovačkih lanaca danas su se sastali s ministrom Davorom Filipovićem oko regulacije cijena proizvoda i njihova vraćanja na razinu od kraja prošle godine. Prvi je na sastanak uime Konzuma stigao Fabris Peruško koji je ocijenio pozitivnim tijek pregovora, a potom su se s njim sastali i ostali predstavnici.

– Imali smo vrlo korektan razgovor s Filipovićem, razgovarali smo o potencijalnim mjerama i sve ide dobrim tijekom. Mislim da ćemo postići dogovor i da će mjere biti definirane. Pričekat ćemo prijedlog, mislim da ćemo podržati ono o čemu je manje-više razgovarano danas – komentirao je ranije Peruško.

Nakon održanih sastanaka izjavu za medije daje i ministar gospodarstva Davor Filipović, najavljujući što će se događati u idućim danima, uoči objave novog paketa mjera pomoći građanima.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Umjereni potres osjetio se u Hercegovini

Potres umjerene jačine osjetio se u utorak u 16:26 sati na području Hercegovine. S obzirom da se Euromediteranski seizmološki centar (EMSC) još uvijek nije nikako oglasio, pretpostavlja se da je potres bio slabiji od 2 stupnja prema Richterovoj ljestvici. Potres se najviše osjetio u zapadnoj Hercegovini. www.jabuka.tv

Pretplatite se