Mažoretkinje Općine Čitluk juniorske prvakinje Europe

admin
0 0
Read Time:38 Second

ČITLUK, 2. listopada – Tijekom vikenda u Čitluku se održavao Europski ADA mažoret kup, a u juniorskoj kategoriji mažoretkinje iz Čitluka postale su prvakinje Europe.

Na Europskom ADA mažoret kupu nastupilo je preko 600 djevojaka iz Bosne i Hercegovine, Češke Republike, Slovenije i Hrvatske, a juniorke iz Čitluka su briljirale i prekinule dugogodišnju dominaciju slovenskog tima u spomenutoj kategoriji.

Nakon što su, ranije ove godine, osvojile titulu državnih prvakinja, juniorke su potvrdile svoju kvalitetu i na europskoj razini.

Osim juniorki, mažoretkinje iz Čitluka su u kadetskoj kategoriji osvojile brončanu medalju.

Na ovogodišnjem kupu Mažoretkinje Općine Čitluk natjecale su se i u solo i duo kategorijama gdje su sa četiri zlatne medalje, dvije srebrene i jednom brončanom pokazale da su u samom vrhu mažoret plesa.

FENA Foto: Mažoretkinje Općine Čitluk

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Što je bolje za gubitak kilograma - hodanje ili trčanje?

Ako želite izgubiti kilograme, možda se pitate: Je li hodanje praktičniji pristup mršavljenju u usporedbi s trčanjem? Odgovor ovisi o nizu čimbenika. Uključivanje tjelesne aktivnosti u vašu svakodnevnu rutinu važno je za vaše cjelokupno zdravlje i dobrobit. Zapravo, American Heart Association (AHA) preporučuje najmanje 150 minuta umjereno intenzivne ili 75 […]

Pretplatite se