FUP: Novo oklopno vozilo za Specijalnu policijsku jedinicu

admin
0 0
Read Time:45 Second
U ponedjeljak 23. listopada Specijalnoj policijskoj jedinici Federalne uprave policije isporučeno je novo oklopno vozilo Roshel Senator APC.

Navedeno oklopno vozilo se koristi u policijske svrhe, a osnovne namjene su patrolne i izviđačke misije, komandiranje, transport i podrška jedinicama za specijalne operacije, antiterorističke operacije i specijalne akcije u različitim vremenskim uvjetima.

Nivo zaštite B7 opremljen je sa termalnim i NV kamerama kao i dnevnim kamerama sa kutom snimanja od 360 stupnjeva.

Nabavka vozila je dio započetih ulaganja u opremanje Federalne uprave policije, te je u planu nabavka još najmanje dva ovakva vozila, kao i nabavka oružja, dronova, taktičkih uniformi, servisiranje većeg helikoptera, a pojačane su i obuke policijskih službenika Federalne uprave policije.

Roshel je relativno mlada kanadska kompanija osnovana 2016. godine, i već se dokazala u proizvodnji oklopnih vozila, te njene proizvode koristi NASA, kao i policijske agencije u Kanadi i SAD-u, stoji na službenim stranicama Federalne uprave policije.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Bogat dan u LP: Modrić očekuje važne minute u Realu, Sevilla i Real igraju derbi večeri

Manchester United će se uoči susreta s Kopenhagenom oprostiti od preminulog Bobbyja Charltona. Nakon reprezentativne stanke i kvalifikacija za Euro 2024. vraća se Liga prvaka, a treće kolo otvorit će Galatasaray i Bayern te Inter i Salzburg (oba susreta od 18.45 sati). U njemačkoj momčadi igraju dva hrvatska mlada reprezentativca […]

Pretplatite se