Loša vijest za Dinamo i Vatrene: Ozljeda Brune Petkovića ipak je teža

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second
Prije mjesec dana se Bruno Petković ozlijedio na utakmici s Astanom. Zabio je tada Petko dva gola, ali sad je kristalno jasno da je ta pobjeda Dinama (5:1) skupo plaćena. Nakon toga je Petković propustio utakmice s Rudešom i Ponikvama u Kupu, pa je odigrao 44 minute u derbiju s Hajdukom na Poljudu.
Tada je prvi put dodatno pogoršao ozljedu stražnjeg bedrenog mišića i kao da nitko nije ništa naučio iako je Petković nakon toga preskočio okršaje s Ballkanijem i Istrom. No, nedovoljno oporavljen je zaigrao za reprezentaciju protiv Turske prije 12 dana. Ušao u igru u 63. minuti opet obnovio ozljedu istog mišića! “Nisam htio koristiti Brunu Petkovića jer znam da je bez treninga, bez ritma, ali kada gubiš 0:1, a on kaže da može, onda se loviš za sve…”, pravdao se nakon poraza od Turske izbornik Zlatko Dalić koji je Petkovića ‘prekrižio’ za susret s Walesom, kojeg su Vatreni također izgubili, podsjeća Tportal.
Ispostavilo se da je ta famozna ‘želja igrača’ Brunu Petkovića koštala obnovljene ozljede i još duže stanke. “I ja sam kriv zbog obnovljene ozljede Petkovića, dopustio sam mu da nezaliječen igra protiv Hajduka. Nadalje, prije odlaska u reprezentaciju napravio je sve testove i bilo mu je bolje. No, nema sad smisla tražiti krivca, više ništa nećemo forsirati je bismo ga mogli izgubiti i za duže razdoblje”, priznao je trener Dinama Sergej Jakirović. I opet, prekasno… Jer sad je jasno da Petković neće biti među kandidatima za nastup u četvrtak protiv Viktorije iz Plzena, u 3. kolu Konferencijske lige, ali ga neće biti ni najmanje sljedeća tri tjedna.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VEČER POEZIJE U PROSTORIJAMA TOMISLAVGRADSKE GIMNAZIJSKE KNJIŽNICE 23.10.2023.

U toploj i ugodnoj atmosferi u tomislavgradskoj Gimnazijskoj knjižnici održana je Večer poezije. Pristigli su učenici, profesori te ostali zaljubljenici poezije. “Na mladima svijet ostaje”, njihova pojava na ovakvim događajima razveseljava starije generacije. Kako mladi doživljavaju poeziju pogledajte u prilogu:

Pretplatite se