U naredna tri dana u BiH promjenjivo s kišom, pogledajte kad nam dolazi sunce

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second


Foto:Pixabay.com

Početkom treće dekade mjeseca lipnja napokon možemo i prolazno najaviti mirnije vrijeme, najavio je bh. meteorolog Nedim Sladić u novoj prognozi za ovaj mjesec.

“Osjetno toplije, dosta sunca i prve tridesetice, samo upitno s ove distance koliko će vremenski potrajati”, napisao je Sladić na Facebooku.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u naredna tri dana u Bosni i Hercegovini očekuje nas promijenjivo vrijeme s kišom.

Danas oblačno sa kišom. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22 stupnja.

U petak pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje na području Hercegovine, centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na istoku zemlje od 14 do 18 stupnjeva.

U subotu u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U drugom dijelu dana širom Bosne i sjeveru Hercegovine se očekuju lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 14, na jugu zemlje do 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25, na jugu zemlje do 28 stupnjeva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Učenik pucao u osnovnoj školi u Lukavcu, teško ranio jednog zaposlenika

Foto:RTV Lukavac Jedan zaposlenik u Osnovnoj školi Lukavac Grad teško je povrijeđen u pucnjavi koja se dogodila jutros. Kako je potvrđeno za Klix.ba, pucnjavu je počinio maloljetni učenik, kojeg je policija stavila pod kontrolu. Naime, jutros oko devet sati u Osnovnoj školi Lukavac Grad u dogodila se pucnjava u kojoj […]

Pretplatite se