Porazan broj upisanih prvašića

Domagoj
0 0
Read Time:36 Second

U prvi razred devetogodišnjega obrazovanja ove je godine u našoj općini upisano 98 djece, 23 manje u odnosu na godinu ranije, kada je u prvi razred krenuo 121 prvašić.

U općinskoj Službi za društvene djelatnosti doznajemo da je prvom upisnom roku upisano 90 učenika, u drugom još osam, dok je za osmero djece na zahtjev roditelja, preporuku liječnika ili na preporuku upisnoga Povjerenstva odgođen upis za iduću godinu.

Inače, nastava u Hercegbosanskoj županiji počinje 5. rujna i sve su škole spremne za početak nove školske godine, potvrdila je za Radio Tomislavgrad županijska resorna ministrica Gordana Nakić, dodavši da će ove godine sve osnovce na školskim klupama dočekati besplatni udžbenici za koje je Vlada HBŽ osigurala više od 400.000 KM.

RTG/TC/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ništa od ukidanja akciza

Izaslanici Doma naroda PSBiH usvojili su amandman Dušanke Majkić kojim se ukidanje akciza ograničava na 30 dana. Za je glasalo osam izaslanika, protiv sedam, uz entitetsku i opću većinu. Podsjetimo, Komisija za financije i proračun PSBiH nije podržala ovaj amandman. Zastupnik Zastupničkog doma PSBiH Saša Magazinović, predstavljajući prijedlog zakona, pozvao […]

Pretplatite se