TKD Buško Blato: Darija Sučić ponovno zlatna!

admin
0 0
Read Time:46 Second

Taekwondo klub “Buško Blato” novu sezonu započeo je ovog vikenda 24.2.2024.g. nastupom na međunarodnom Taekwondo turniru “Kakanj open 2024” održanom u Kaknju.

Na turniru je nastupilo 400 natjecatelja iz 30 klubova i pet država  Hrvatske, Slovačka, Crne Gore, Bugarske i BiH ).

Buško Blato je predstavljalo troje natjecatelja koji su trenutno bili zdravi i spremni za nastup, te po prvi puta smo imali i sudca iz kluba, Ante Kovač je krajem prošle godine dobio sudačku licencu i ovo je prvi turnir na kojem je nastupio kao sudac ispred kluba.

Ove godine naša Darija Sučić je prešla u Juniorsku kategoriju ali i dalje pokazuje dominaciju u kategoriji u kojoj nastupa, ona je bez velikih problema odradila svoje borbe i osvojila opet zlatnu medalju.

Naša mlada natjecateljica Andrea Kuliš je uspjela osvojiti brončanu medalju dok Mihael Kovač ovog puta nije prošao vagu i ostao  je bez nastupa.

Čestitamo im i želimo uspješnu novu sezonu.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Napravite ukusni starinski kolač

Damen ili damski kapric, bezvremenski je klasik, a brza i jeftina varijanta torti jedna je od onih slastica koje uvijek nepogrešivo podsjećaju na djetinjstvo i naše bake. Ovaj starinski kolač, možda već pomalo i zaboravljen od strane novijih generacija, bezvremenski je klasik kojeg je dovoljno samo jednom probati da se […]

Pretplatite se