Razbijena još dva parking aparata u Mostaru

admin
0 0
Read Time:58 Second

Nepoznati počinitelji su u ulici Hrvatske mladeži tijekom jutro uništili javnu gradsku infrastrukturu, odnosno dva parking aparata.

“JP Mostar Parking d.o.o. će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja kako bi se odgovorni za nanošenje materijalne štete i uništavanje javne gradske infrastruktrue primjereno kaznili. Ovo je u zadnjih nekoliko dana već treći put da se u naseljima “Eksperiment” i ulici Hrvatske mladeži uništava vertikalna parking signalizacija a evo sada i parking aparat. Molimo nadležne, odnosno policijsku upravu da djeluje po svojoj nadležnosti te pojača sigurnost i kontrolu u ovim gradskim naseljima kako bi se ovakvi nemili događaji spriječili. JP Mostar Parking d.o.o. će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja kako bi se odgovorni za nanošenje materijalne štete i uništavanje javne gradske infrastruktrue primjereno kaznili”, kazali su iz tog poduzeća.

Ovo je u zadnjih nekoliko dana već treći put da se u naseljima “Eksperiment” i ulici Hrvatske mladeži uništava vertikalna parking signalizacija, a evo sada i parking aparat.

Iz MO Parkinga mole policijsku upravu da djeluje po svojoj nadležnosti te pojača sigurnost i kontrolu u ovim gradskim naseljima kako bi se ovakvi nemili događaji spriječili.

hercegovina.info/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Razgovar s Antom Tadićem glavnim tajnikom HNP-a

Razgovarali smo s Antom Tadićem, glavnim tajnikom HNP-a o rezultatima izbora. Poslušajte osvrt na izbore:

Pretplatite se