HKM St.Gallen – HRVATI U SRCU EUROPE

admin
0 0
Read Time:33 Second

U Švicarskoj smo posjetili Hrvatsku Katoličku Misiju St.Gallen. Švicarska je zemlja u srcu Europe koja nas asocira na prekrasnu bogatu prirodu. U ovoj razvijenoj zemlji već dugo desetljeće živi veliki broj Hrvata, daleko od svojih domova. Kontakte i prijateljstva sa svojim sunarodnjacima pronalaze u HKM-a.

Ove misije su puno više od religijskog života. One su centar kulture, sporta i druženja. Trenutno u Švicarskoj djeluje 12 KHM-a, a mi smo posjetili jednu od njih, onu u St.Gallenu i porazgovarali s voditeljem misije fra Marinkom Šakotom, aktivnim članovima misije ali i švicarskim svećenikom, nekadašnjim papinim gardistom, duvnjakom Ivanom Šarićem. Cijeli prilog pogledajte u nastavku:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Imamo hrvatsku Vladu

HDZ i Domovinski pokret postigli dogovor. “Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade. Prijedlog postignutog dogovora, uz raspodjelu resora buduće Vlade, iznijet će se na stranačkim tijelima tijekom današnjeg […]

Pretplatite se