Učenici završnih razreda srednjih škola iz Mostara posjetili Filozofski fakultet SUM-a

admin
0 0
Read Time:42 Second

MOSTAR, 30. listopada – Učenici završnih razreda srednjih škola Gimnazije Mostar i Gimnazije fra Grge Martića Mostar posjetili su u ponedjeljak Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru (SUM), gdje su im predstavljeni studijski programi koji se izvode na Fakultetu.

Prodekan za znanost Filozofskog fakulteta SUM-a Marko Odak objasnio je mogućnosti studiranja na Fakultetu, predstavio 17 studijskih skupina te prezentirao rad studentskih udruga i izvannastavnih aktivnosti, navodi se u priopćenju s Filozofskog fakulteta SUM-a.

Na Fakultetu se neki studijski programi studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno. Kada se uzmu u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati 63 različite studijske skupine.

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru tijekom prošle akademske godine organizirane su posjete učenika završnih razreda srednjih škola u okviru kojih je Fakultet posjetilo više od 200 učenika.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Federacija se počinje brinuti za mlade - pokrenuta izrada strategije za mlade

Vlada Federacije BiH je na današnjoj sjednici u Sarajevu na prijedloge Federalnog ministarstva kulture i sporta donijela Odluku kojom se pokreće postupak izrade Strategije za mlade Federacije BiH do 2027. godine. Strategija za mlade je sektorski strateški dokument Federacije BiH koji definira programski pristup djelovanja prema mladima, što uključuje definiranje […]

Pretplatite se