Na planinama zabilježen slab snijeg

admin
0 0
Read Time:40 Second

SARAJEVO, 4. studenog – Jutros je u našoj zemlji umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Na planinama je zabilježen slab snijeg.

Temperature zraka u 07 sati (°C): Bjelašnica 0; Livno 6; Bihać, Ivan Sedlo, Sokolac 7; Banja Luka, Bugojno, Sanski Most, Sarajevo, Tuzla 9; Doboj, Široki Brijeg, Zenica 10; Mostar 12; Trebinje 13; Neum 18; Atmosferki pritisak u Sarajevu iznosi 926 hPa, za 18 hPa je niži od normalnog i lagano raste.

Danas će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Vjetar slab na krajnjem sjeveru Bosne sjeverozapadni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Dnevna temperatura od 12 do 18 °C.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje poslije podne. Tokom dana su mogući lokalni pljuskovi. Dnevna temperatura oko 14 °C.

FENA Foto: Pixsabay

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kratak rok trajanja: Evo koliko dugo možete imati benzin i dizel u spremniku goriva

Postoji i način provjere dotrajalosti goriva, a to je da bi se lampica na motoru trebala upaliti nakon što staro gorivo uđe u motor. Znate li koliko dugo možete ostaviti gorivo u spremniku automobila? Mnogi će automobile bez problema ostavljati više mjeseci na parkiralištima i u garažama ne razmišljajući o […]

Pretplatite se