Konaković: Sporazum s Emiratima otvara put razvoju turizma, kulturnoj razmjeni i ekonomskoj suradnji

admin
0 0
Read Time:43 Second

SARAJEVO, 6. studenog  – Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković i državna ministrica za međunarodnu suradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata Reem Al Hashimi potpisali su sporazum o ukidanju viza.

Kako je kazao ministar Konaković, ovaj proces je trebao ratifikaciju obje strane i stupit će na snagu za 30 dana, točnije 7. prosinca.

– Dubai i Abu Dhabi prvenstveno su veoma interesantne destinacije za brojne Bosance i Hercegovce. Mnogi naši građani imaju svoje biznise ili surađuju s Ujedinjenim Arapskim Emiratima i ukidanje viznog režima značit će im mnogo. S druge strane, građani Emirata otkrivaju BiH kao prelijepu destinaciju koju rado posjećuju – rekao je Konaković u izjavi za Fenu.

Sporazum otvara put poboljšanom međusobnom razumijevanju, razvoju turizma, kulturnoj razmjeni i ekonomskoj suradnji Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bosne i Hercegovine.

Konaković će u toku posjete Ujedinjenim Arapskim Emiratima obaviti razgovore s nekoliko visokih dužnosnika te zemlje.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Bivši igrač Reala nakon osvajanja Cope: ‘Ovo mi je najljepši dan karijere’

Brazilski nogometni klub Fluminense osvojio je Copa Libertadores, južnoameričku verziju europske Lige prvaka, prvi put u povijesti. U finalu na čuvenoj Maracani u Rio de Janeiru pobijedio je argentinsku Boca Juniors nakon produžetaka 2:1 i produžio pobjednički niz brazilskih klubova na pet, piše Sportklub.  Bivši nogometaš Real Madrida, Marcelo, tako je […]

Pretplatite se